Silverspooni võitjad selgunud

Press / 14. November 2016

Pressiteade

11. november

Silverspooni võitjad selgunud

Eile hilisõhtul kuulutas sõltumatu audiitorfirma PricewaterhouseCoopers gastronoomiakonkursi Silverspoon pidulikul auhinnagalal välja selle hooaja võitjad. Kõige enam tunnustusi noppis restoran Horisont võites nii fine dining, parima teeninduse ja parima taimetoidu pakkuja kategoorias.

Parima peakoka tiitli saajateks osutusid Noa restorani kokad Tõnis Siigur ja Mihkel Rand.

Casual dining kategooria võitja on Fabrik, parim pererestoran on Saaremaal asuv Go Spa, rahvusköögi kategooria võitjaks tuli restoran Cru, Eesti köögi kategooria võitja on Farm ning parim kohvik on Meistri Café Lyon.

Kuna Silverspooni ellukutsujate südameasi on edendada Eesti kulinaarseid saavutusi, siis annetatakse auhinnagaala piletite müügist 10 eurot iga müüdud pileti eest “Noore koka” fondi. Annetuste abil saab üks andeks noor gastronoomiatalent rahalist toetust, et aidata finantseerida oma õpinguid või kogemuste kogumist välismaal.

Silverspooni konkurssi korraldavasse meeskonda kuuluvad Marje Hallik-Wilson, Joakim Helenius, John Wilson, Mahesh Ramnani ja Anders Hedman. Konkursi patroon on Eesti Gastronoomia grand old man Dimitri Demjanov.

Silverspooni konkurssi toetavad Rimi, Paulig Coffee AS, audiitorfirma PriceWaterhouseCoopers, Lexus, Viinitie OY, Bardinet SAS, Advokaadibüroo Sorainen, ESCADA, disainistuudio Nope, Vins de France, Andre Farm OÜ, Katharienthal, Jäerveotsa Vutifarm, Karisma Food OÜ, Chefs Umami, Segers, Liviko, Hortes , MALMGÅRDIN PANIMO, Tauno Kangro, ja Swissôtel

MTÜ Gastronoomia Auhindade Eesti Selts loodi 2004. aastal eesmärgiga edendada ja tunnustada kulinaarseid saavutusi Eesti toitlustusmaastikul.

 

Lisainfo:

Marje Hallik-Wilson

Silverspooni tegevjuht

Tel 5287830

Värsked uudised