REGISTREERI 2020 KONKURSILE

Osalemine

TÄIDA ANKEET JA OSALE KONKURSIL


Osaleda saavad kõik toitlustusasutused üle Eesti, kes soovivad end proovile panna. Osalemiseks täida allolev registreerimisvorm.
Osalema on oodatud kõik toitlustusasutused, millel on a'la carte menüü. Lõpliku otsuse, kas söögikoht vastab õigele kategooriale, langetab Silverspoon juhtivmeeskond. Lisaküsimuste puhul kirjutage

KONKURSIL OSALEVAD KATEGOORIAD

MILLEST VALITAKSE PARIMAD


Parim ellujääja

Restoran, kes vaatamata keerulisele ajale suutis uksed lahti hoida optimeerides oma tegevust ning implementeerides uusi ja põnevaid lahendusi (kriisiaegne menüü-, kulude optimeerimine, turundus- ja kliendilahendused). Sobivad toitustusasutused, kellel on terviklik kolmekäiguline à la carte menüü või maitsmismenüü komplektid.

Kogukonna vibe’i ülevalhoidja

Restoranid, kes suutsid kooskõlas kehtivate piirangutega hoida uksed lahti, suunates oma tegevuse ja turunudse eeskätt restoraniga piirneva asumi elanikele, kui väljaspool seda asumit olevatele klientidele.

Parima kullerteenuse pakkuja

Eesmärk on selgitada parimal viisil kasutusele võetud kullerteenuse lahendus, milleks võib olla restorani enda teenus või mõne spetsialiseerunud teenusepakkuja lahendus.

Parim restoranikett

Selle kategooria hinnang moodustub eelnevate kategooriate kaalupunktide kokkuvõttest, kohandatuna ettevõtete grupile, kes majandab mitut restorani. Ootame, et restoranid, kes siia kvalifitseeruvad, annaks meile teada kõigi oma asutuste nimed, aadressid ja kontaktid.

Meedia auhind

Meie tavapärane kategooria, mille eesmärk on tänada ja tunnustada neid ajakirjanikke ja/või meediaväljaandeid, kes panustavad Eesti gastronoomiasektori ja toidukultuuri arengusse ning populariseerimisse.

Suurim eeskuju toidumaailmas

Inimene, kellelt on olnud kõige rohkem õppida ning kes on oma tegevusega inspireerinud restoranivaldkonnas osalejaid. See valik teostatakse kõigi osalevate restoranide esindajate hääletuse põhjal

Rahva lemmik

Restoran, mis on läbi aastate tegutsenud ning vaatamata erinevatele kriisiaegadele suutnud tõusta rahva lemmiku staatusesse.

Parim uus restoran

Viimase kahe aasta jooksul avatud restoran

HINDAMINE

RESTORANIDE HINDAMISE ETAPID


1 etapp

Valime kohtunikud

Hindamisprotsess saab alguse sõltumatute kohtunike valikuga. Peame oluliseks läbipaistvust ja ausat konkurentsi, mistõttu teeme koostööd ka audiitorfirma PwC-ga, kes kindlustab kogu ettevõtmise info läbipaistvuse.

2 etapp

Hindamine

Sõltumatud kohtunikud külastavad Silverspoon konkursil osalevaid toitlustusasutusi nii kevadel-suvel kui sügisel, et tagada võimalikult täpsed hinnangud.

3 etapp

Tunnustame parimaid

Parimaid toitlustusasutusi tunnustame sügisesel pidulikul auhinnagalal, kus täname peakategooriate ja lisakategooriate nominante ja võitjaid.