Hõbelusika juhtmeeskonda kuuluvad

John Stewart Wilson, Jr., Andres Peets, Marje Hallik-Wilson, Mahesh Ramnani ja Joakim Helenius

Meeskond


John Stewart Wilson, Jr.

Nõukogu liige

John on Gastronomy Society’i 2016. aasta esimees ning on üheskoos Mahesh Ramnaniga üks Silverspooni auhindade esialgsetest asutajatest. Johni kirg reisimise ja rahvusvahelise köögi vastu algas, kui ta külastas 15-aastasena esimest korda Prantsusmaad. Tal on ääretu austus peakokkade ja toitlustussektori töötajate vastu, olles oma nooruspõlves töötanud nii restoranides kui ka Washington D.C. toitlustusvaldkonna tipus. Vabal ajal meeldib Johnile oma perele ja sõpradele kokata. Tal on ka väike, passiivne osalus kohvikus Komeet ja Baar Bistroos Kukeke. Igapäevaselt on ta ametis eraisikute varahaldajana ja juhib perebürood.


Marje Hallik-Wilson

Juhtkonnaliige

Marje kuulub Hõbelusika juhtkonda. Ta on olnud ettevõtja viimased 12 aastat, seda nii jae- kui ka hulgimüügi valdkonnas. Viimasel ajal on ta olnud konsultandiks mitmele butiik haute couture moeloojale, aidates neil laieneda Euroopa rahvusvahelisele turule. Samuti on ta toonud maale André Verdier Laguiole’i nuge ja söögiriistu. Eelnevalt oli ta Tai päritolu Thann Natural Home Spa & Wellness toodetele turustaja ja maaletooja Baltikumis, kus ta oli ka ettevõtte kaasomanik ja tegevjuht.

E-mail:


Andres Peets

Juhtkonnaliige

Andres on lisaks telekommunikatsiooni ja kirjastusärile olnud aastaid aktiivne ka restorani- ja meelelehutus bisnisis. Ühena Eesti Restotanide Liidu asutajatest on ta olnud mitmete HORECA valdkonda puudutavate initsiatiivide algataja. Gurmaani ja hobikokana tunneb ta uhkust, et saab osaleda Silverspooni meeskonna töös.


Joakim Helenius

Juhtkonnaliige

Joakim on Eestit tuntud ärimees, kes on olnud kohalikul kulinaariamaastikul tegev üle kahekümne aasta. Veel hiljuti veetis ta enamiku oma ajast väljaspool Eestit, mis on andnud talle suurepärase lähtekoha Eesti ja välismaa restoranide arengu võrdluseks. Eesti patrioodina on Joakimil väga hea meel olla Silvespooni auhindu taaskäivitava meeskonna liige. Silverspooni konkurss on põnev väljund, kus Eesti restoranid saavad esitada teineteisele väärika väljakutse kategooriates, mis võimaldavad ausat võrdlust.


Mahesh Ramnani

Juhtkonnaliige

Silverspooni konkursi üks asutajatest. Mahesh lõi Silverspooni konkursi selleks, et ärgitada ja edendada söögi- ja joogikultuuri Eestis kaasates valdkonna ühiseks arendamiseks nii kliente, tööstust kui ka kaubandust.


Dimitri Demjanov

Chef Patron

Dimitri Demjanov on Eesti restoranikultuuri grand old man juba ammu, kuigi alles mees parimais aastais. Lihtsalt restoranikultuur on meil lühikesevõitu. "Tuleb väga kiiresti joosta, et paigal püsida," armastab ta tsiteerida Alice'i imedemaalt. Ja seda ta tõepoolest teeb.